Episode 002 Mie Martha Molkte

Mie Martha Molkte er tidligere professionel danser, og har danset siden hun var to år. Hun er for mange kendt fra Vild med dans, som hun har medvirket i siden 2005. Gennem de sidste 10 år har Mie ud over Vild med Dans bevæget sig i en helt anden retning end den konkurrenceorienterede verden.

“Min største lidelse gennem hele mit liv er blevet min største passion”

Jeg taler med Mie om hendes personlige og ret hårde rejse som elite-danser, hen til at være det menneske hun er i dag, og den usandsynlige vilstyrke og sejhed hun har inde bag det smukke, blide ydre. Hun er en helt speciel kvinde, som gør en kæmpe forskel for de mennsker hun møder. Vi skal høre om hendes misbrug af mad, hendes succes som ellitedanser, og om at hun en dag pludselig får nok og kaster danseskoene helt langt væk.

Og hvad er det så Mie laver i dag ? Det får vi svar på i denne her episode

Kom indenfor det bliver både sjovt og rørende.

 

PODCASTEN LIGGER også klar i Itunes.

Vi taler om kroppens betynding, hvor let det er, og hvor trænede mange af os er til at være oppe i hovedet og hvad det egentlig betyder, og hvad kroppen kan give os, hvis vi giver slip, lytter og trækker vejret.

“Du kan ikke forvente andre danser på din måde, men du kan tage ansvaret for, hvordan du danser din dans.

BOG:

Mie Martha Molkte har i dag Soulhouse, som er blevet stedet for hendes store drøm om mødet mellem krop, sind og sjæl har skrevet en bog, der udkom sidste år i 2017, der hedder ‘Bevæg Dit Liv’, som jeg varmt kan anbefale.

    • Mie’s benhårde rejse som elite- og konkurrencedanser
    • Hvad Vild Med Dans har givet hende og hvordan, det har påvirket hende til det hun er i i dag.
    • Hvordan hendes største lidelse her i livet, er blevet hendes største passion.
    • Hvorfor Mie er udfordret på ordet selvudvikling ?
    • Mie taler til det her med TID. Altså at mange af os ikke føler, vi har ‘tid’ til selvudvikling/gøre det, vi egentlig ønsker/give os selv kvalitetstid….. Her ligger Mie en lidt hårdere tone for dagen. Først: “erkend, at du tager et valg om, at fravælge dig selv, hvis du siger, du ikke har tid: Det er den første opdagelse. Det er undskyldninger.” 

 

Du kan finde Mie her: