Episode 010 Christoffer Mors

I denne episode kan du møde Christoffer Mors, som er CTO i Venzo.nxt, og som jeg mener, er en person der er kommet tilbage fra fremtiden, for at lære os helt almindelige mennesker om, hvad vi kan bruge teknologien til. 

“Vi står over for en revolution”

Du skal høre det her afsnit fordi vi diskuterer den teknologiske udvikling, som vil komme til at påvirke dit og mit liv i ekstrem høj grad. Det er en vigtig, virkelig inspirerende og tankevækkende samtale, jeg har med Christoffer Mors.

Hvis alt overstående lyder kedeligt, så skal du høre afsnittet alligevel. Fordi Christoffer Mors har en helt exellente kommunikationsevner. Han kan gøre konsekvenserne af den teknologiske udvikling vedkommende og meget meget nemt forståelige på en underholdende måde.

Lyt med her:

I dette afsnit kan du høre om:

  • At Christoffer mener hastigheden af den teknologiske udvikling er det, der vil ramme os hårdest. At vi allerede i 2023 vil kunne møde intelligenser, der matcher den menneskelige – men som er kunstige. Vi skal til at vænne os til en helt vild ændring af vores liv inden for helt få år grundet den eksponentielle udvikling.
  • At vi skal kode den kunstige intelligens med de rigtige intentioner.
  • Vil mennesket uddø eller blive uddødelige som race ?
  • Vores hjerne tænker lineært og derfor er det svært for den menneskelige hjerne at forstå den eksponentielle udvikling.
  • Hvad vi kan forvente som helt almindelige mennesker af den teknologiske udvikling ?
  • Hvorfor vi lige nu står over for en teknologisk revolution, som vil forandre vores hverdag inden for helt få år. Og hvorfor denne udvikling måske kommer til at betyde lige så meget – eller mere – end ild og elektricitet havde på menneskets udvikling.
  • Hvad kunstig intelligens helt konkret betyder, og hvilket niveau vi er på nu samt, hvilke niveauer af udvikling vi kan forvente os i fremtiden.
  • Hvorfor Christoffer har svært ved at svare på om, vi har en sjæl som mennesker – og hvorfor han alligevel hælder over i mod at mene, vi er mere end ren biologi.
  • Hvad Christoffer grundlæggende tror, livet handler om.

 

Her er linket til den artikel vi taler om i afsnittet. 

Find Christoffer Mors her på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/christoffermors/

Og følg ham på twitter her: @borninthecloud