Episode 017 m Lars Sunesen (2:2)

Karrieren tager en drastisk ændring for Lars Sunesen, da han kommer ind på direktørens kontor og får at vide, at han er fyret fra den ene dag til den anden. Hvad vælger Lars at bruge tiden på, og hvordan er de valg han træffer i forbindelse med sin fyring helt afgørende anderledes og bevidste end de fleste andre i hans position.”

“Jeg er blevet modnet mere af at have et års pause”

I det her afsnit taler jeg med Lars om, hvad det betyder for ham at gå hjemme i en periode efter opsigelsen efter Widex. Vi taler om Lars Sunesens rolle som far, og om identitet i sit arbejde. Lars er helt med på, at det ikke er jobbet der definerer dig som person og han er bevidst om ikke at binde en fuld identitet op på en titel.

Vi taler om pausen som et vigtigt – men undervurderet – element i enhver karriere.

Og så er vi helt enige om, hvor vigtige relationer er for mennesker.

Lars Sunesen har efter hans opsigelse brugt tiden på at fordybe sig og tænke over livet, hvilket betyder, at har han taget nogen større livsbeslutninger – blandt andet at melde sig ud af folkekirken.

Vi taler om de helt store ting i livet, vi taler om døden, religion, sjælen, de 4 menneskelige grundvilkår i verden som alenehed, frihed, døden, meningsløsheden.

Hør hvad Lars mener, man kan man får ud af tage en pause og hvad man kan få – han mener blandt andet vi kan få mere jordforbindelse.

Hør afsnittet med Christoffer Mors her, som vi taler om i episoden, hvor vi taler om kunstig intelligens, som Christoffer ved rigtig meget om.