Episode 051: Bestyrelsesformand: Du skal have en mentor, der er yngre end dig selv

2:3 afsnit med Vibeke Hartkorn. Vi taler om hvordan vi som mennesker alt for ofte koncentrerer os om vores rolle, og det vi bliver bedt om af andre. Og hvordan vi følger det vi bliver anerkendt for af andre. Om hvor nemt det er, at skubbe sig selv til side. Og hvor hårdt det kan være at udvikle sig. Vibeke deler ud af, hvilke redskaber hun bruger for selvudvikling.

 

Du kan høre:

  • Hvad Vibeke Hartkorn begynder at beskæftige sig med efter hun stopper på TV-Avisen ?
  • Hvordan hun kommunikations-træner ledere og teams.
  • Hvordan bliver vi endnu bedre til at kommunikere til interessenter, kunder og medier. Hvilken værdi skaber vi ? Hvilken forskel gør vi ?
  • Om at vi har brug for en ledestjerne. Og du skal være en man har lyst til at følge

Vi taler om hendes bøger: “Powerkvinder og Powermænd”

Hendes seneste bog en visuel guide til lederen. Hvordan får du andre til at følge dig ? Hvad er ledelse i den nye tid, vi er i. Om de nye krav til lederen, til og fra de yngre generationer, og om andet formål end kun at tjene penge, om at være tydelig,