Episode 075: Sommer føljeton om Spiritualitet og Ego med Helena Risager (5:6)

Velkommen til Inspire Mondays Sommer føljeton med Helena Risager.

Hver mandag over sommeren får du en mindre podcast episode om de centrale emner, som INSPIRE MONDAY handler om. Det er Helena Risager der er din vært hver mandag over sommeren, og du får de bedste input om hhv. LEDELSE, PSYKOLOGI OG SPIRITUALITET, som er de kategorier podcasten handler om essentielt.

I dag handler det om SPIRITUALITET.

Om det lille og store jeg.

Eller med andre ord: Ego’et hvor skyld, skam, bekymringer, vrede og jalousi og meget andet L***, og i modsætning hertil står vores store bevidsthed, som er glæde, kærlighed, frihed og en stor portion connection med andre mennesker, verden, livet og naturen.

De fleste mennesker lever hver dag i det lille ego. Det er når vi kommer ind i den store bevidsthed og mærker den tilstand at vi for alvor har mulighed for at mærke paradis på jord.

Min anbefaling denne uge er Eckart Tolles bog: A New Earth. Hør den evt. på lydbog, hvor han selv læser op.