Episode 077: Med Pernille Garde Abildgaard (1:2)

Denne her episode kan du høre min samtale med kommunikationsrådgiver, forfatter & foredragsholder Pernille Garde Abildgaard om, hvordan vi kan indrette vores arbejdsmarked anderledes, så vi får mere trivsel, mindre sygefravær og i det hele taget et bedre liv.

Hvordan kan man arbejde mindre og nå mere? Og hvordan sikrer man høj arbejdsglæde i et arbejdsmiljø med stadig stigende arbejdspres, forstyrrelser og mange, lange møder samt en udvisket skillelinje mellem arbejde og fritid?

I den her podcast kan du bl.a. høre mere om:

 

Om bogen ‘Manden der knuste kalenderen’:

Vidste du, at du faktisk kan nå MERE på 4 dage end på 5? Det kræver blot indsigt i optimal kollektiv effektivitet. Nu kan du få de gyldne koder til større livskvalitet og færre arbejdstimer.

Den danske virksomhed IIH Nordic har i over to år kun arbejdet 4 dage om ugen og det har Pernille Garde Abildgaard skrevet en bog om “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige”.  Resultaterne af
den 4-dages arbejdsuge er banebrydende: Stort set alt stress blandt de 45 medarbejdere er elimineret, resultatet er fordoblet, sygefraværet er ikke eksisterende og i 2017 og 2018 er virksomheden blevet kåret
som Danmarks Bedste Arbejdsplads (i IT-kategorien) samt vundet en favnfuld af priser for både deres arbejdsmiljø og deres produkter.

Forfatter og foredragsholder Pernille Garde Abildgaard er specialist i personlig og kollektiv effektivitet: En effektivitet der helst skal føre til færre arbejdstimer, større arbejdsglæde og mere livskvalitet. Pernille Garde Abildgaard er uddannet journalist og har udgivet to bøger om emnet: ”Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser”(2018) og ”Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” (2019). Derudover har Pernille over 10 års ledelseserfaring fra både offentlige og private virksomheder og er i dag – udover bogskrivning og foredrag – aktiv som PR- og kommunikationsrådgiver i sin egen virksomhed PGA Kommunikation.

Læs mere på PGAKommunikation.dk 

 

 

Lyt direkte til podcasten her: