Episode 083: Mød forfatteren til ‘The Danish Way’ der har solgt millioner af bøger (1:2)

En formiddag efter Iben Sandahl havde været til Bikram Yoga kom hun ind på mit kontor og så optog vi podcasten. Og selvom Ibens bog “The Danish Way”, der handler om forældreskab, opdragelse og danske værdier, har solgt millioner af eksemplarer og har gjort en stor forskel for mange mennesker, så er Iben helt nede på jorden. Hun har bevaret en stor ydmyghed og tager sin ‘opgave’ på sig. Du kan læse mere om Iben Sandahl her.

Ud over at have solgt millioner af bøger i udlandet om “The Danish Way”, så arbejder Iben Sandahl stadig her hjemme og har en praksis i Lyngby. Med helt (u)almindelige opgaver; børn der er tvangsanbragte børn og med bandekriminelle i samarbejde med kommunerne i Danmark.

Hendes bog The Danish Way (som hun har skrevet med en amerikansk forfatter) lå i en periode nr. 1 på Amazon, da en amerikansk blogger med 1 mio følgere linkede til en af hendes artikler. Og så gik det stærkt.

Et af verdens største forlag Penguin Random House kontaktede dem og så solgte de rettighederne til dem. Bogen er udkommet på 25 sprog.

Iben startede i øvrigt trenden med at skrive om “DANISH HYGGE”, som hun også har skrevet om.

Læs mere her:

http://thedanishway.com