Episode 086: Der var så mange, der forventede så meget af mig (2:2)

Her er 2. afsnit af podcasten med Iben Sandahl bogen “The Danish Way”, som blev en international bestseller og som har kæmpe store salgstal i udlandet. Den måde, vi opdrager vores børn på i Danmark, kan noget helt specielt. Åbenbart. Du kan finde første afsnit med hende og høre podcasten her.

DIREKTE LINK TIL PODCASTEN HER

Og så får vi Ibens eget svar på hvorfor hendes bog blev en bestseller.

Hvad sker der efter man har udgivet en bestseller på Amazon og lige pludselig står med en kæmpe succes ? Hvordan holder man fast i sig selv og kontinuerligt navigerer efter sit eget kompas. Det er sådan set efter en stor salgssucces at Iben Sandahl opdager at det er der der opstår en masse udfordringer.

Iben fortæller hvordan hun gerne vil følge sit hjerte, at der ikke er noget, hun fortryder, og hvor glad hun er for at være lige der, hvor hun er lige nu.

“Nu kan jeg stå mere ved mig selv”

Vi taler i podcasten om vores ansvar som forældre for at kende vores egne værdier, så vi kan være klare i vores kommunikation over for børn eller de børn vi har i vores liv, så vi kan stå tydeligt og derved gøre vores børn trygge.

Bogen Iben vil anbefale er Anita Moorjani’s bog “At dø for at leve”

Vi hører om Ibens to andre bøger

Play – The Danish Way (Som Iben har skrevet selv)

“Det gør ondt i maven mor” (sammen med Sarah Zobel)