Episode 091: Det er eksistentielt selvmord at være medløber

Nicki Friis er iværksætter og leder og elsker at sætte ting i gang. Han er i dag driftsdirektør hos firmaet Patent Renewal, og en person som konstant udfordrer sig selv.

Vores samtale starter med at Nicki fortæller om, at han er startet med at bokse og stiller på til en ægte boksekamp. Han har også løbet 24 timers løb. Han gør det for den mentale udfordring og hvordan det påvirker hans krop og psyke.

“Your Networth is your Network” (Hør i øvrigt podcast episode nr. 085 om det allerbedste karriereråd ever)

Selvom Nicki Friis er et ungt menneske, så har han allerede gjort sig mange tanker og overvejelser om, hvordan man arbejder med andre og sig selv. Han har rigtig mange overvejelser om det at være menneske, og om vi taler om selvtillid, selvværd og hvordan man kan udvikle sit fulde potentiale.

Vi taler også i det afsnit om ledelse, coaching, og hvordan man fastholder unge mennesker (hvilket i virkeligheden gælder for alle mennesker).

Nicki Friis har i øvrigt haft virkelig gode iværksætter ideer. En af dem handler om at lave isterninger i drinks, der forhindrer at man bliver ‘drugget’. En anden iværksætter ide han har haft handlede om, hvordan man forhindrer at piger/kvinder får ondt i fødderne, når de går i højhælede sko.

Som leder arbejder Nicki Friis med at få det allerbedste og fulde potentiale ud af sine medarbejder. Også selvom det betyder at en medarbejder måske udnytter sit fulde potentiale et andet sted end i hans virksomhed.

Vi taler også om hvad der sker, når man forlader sin komfort zone (Hør også min podcast med Niels Vium kommer også op om at succes ikke nødvendigvis ligger i at følge strømmen.

Lad være med at gør det alle andre gør. Gør det du selv føler og ønsker – hav respekt for dine egne værdier og opbyg derigennem selvværd. Vær ikke bange for at udfordre dig selv.

https://www.instagram.com/nickifriis/

https://www.linkedin.com/in/nickifriis/

http://nickifriis.com/

Vi er alle sammen eksperter på vores helt eget område.

Lyt til afsnittet her: