Episode 093: Vi kan nå vores egen lykke, hvis vi ikke går så meget op i, hvad andre mener

I 2. afsnit med Nicki Friis skal du høre mere om, hvordan unge mennesker gerne vil ledes. Nicki er iværksætter og har  i øvrigt podcasten iværksætterpodcast. Vi taler om, hvordan man skal lede udfra sine værdier som menneske. At vise ægte interesse i andre mennesker når man er leder, og få medarbejderne til at føle sig værdifulde.

Hør podcasten nr 019: Sådan fastholder du millinials.

Hvorfor venter vi med at fortælle verden og mennesker omkring os, hvis vi synes nogen er helt skønne. Fortæl andre de er fantastiske – uden at forvente noget tilgengæld.

Når du er ved at afslutte en samtale, så tænk over, hvad er det sidste indtryk – eller hvilken følelse, du vil efterlade personen med. Du ved aldrig, om det er sidste gang, du ser personen.

“Mennesker connecter meget mere med dig, hvis de kan mærke dig”

Lyt til dine medarbejdere: De helt unge vil gerne have purpose, men det vigtigste siger Nicki, er at de bliver lyttet til. De er vokset op i et samfund hvor de er blevet set meget, og vil gerne lyttes til – ikke bare høres – men lyttes til. læring skal tilbydes til alle.

Det bedste iværksætter-råd: Det tager mellem 7-10 år at opbygge en succesfuld virksomhed. Hvis du vil være iværksætter så kan du starte småt, men sørg for det er noget, du synes er så spændende at du kan komme igennem det hårde slid.

Lyt med helt til slut i podcasten, for her åbner Nicki virkelig op og fortæller om, at han har været model og blev fanget i en perfektionistisk side, hvilket var rigtig svært for ham.

Nicki har en iværsætterpodcast som du kan finde i din podcast app og læse mere om her. 

Find Nicki Friis her:

https://www.instagram.com/nickifriis/

https://www.linkedin.com/in/nickifriis/