Episode 104: Lad ikke dit sind blive fanget af ubegrundet frygt

Mange af os er i skrivende stund isolerede i vores lejligheder og huse hver for sig. Vi er i selv isolation, fordi vi er blevet bedt om det af vores sundhedsmyndigheder og regering. Verden ser helt anderledes ud og har ændret sig på bare få dage.

Hvordan trækker man energien hjem til dig selv, så vi ikke bliver fanget af andres humør, ønsker eller af et drama som opstår i dit liv.

Det kan være svært at bibeholde en indre ro, fokus og energien i os selv, fordi livet kan slå os ud af kurs. Hvordan er det så alligevel muligt at trække energien tilbage til os selv – enten måske ved at være alene, trække vejret, gå en tur i skoven. Og mærke hvad vi har behov for hver især. Episode med Helena Risager.

NB: Dette af snit blev udgivet 2. marts 2020 lige inden Corona for alvor ramte Danmark, og vi vidste hvor alvorligt det faktisk ville blive/allerede er. Men det er vist stadig meget relevant at lytte til.

Lyt med her og find Inspire Monday på Instagram.