Episode 116 med Bloch & Buus

I denne her episode taler jeg med Stefan Buus og Kristian Bloch Sørensen som har rekrutteringsfirmaet Bloch&Buus. De gik selvstændig med deres firma i december 2019 med rigtig godt mod og stor optimisme. Og så kom Corona.

Vi starter med at høre mere om, hvordan det er at have startet firma lige inden Corona rammer Danmark hårdt. Corona eller ej, så er Stefan og Kristian klar til at gå i gang med at ‘Living The Dream’ og gå selvstændigt.

Vi skal høre mere om hvorvidt deres personligheder matcher hinanden. Og vi skal høre om deres spidskompetencer. Vi skal høre om, at de faktisk laver alt sammen og at det er et partnerskab, man får hos dem.

Vi taler om de forskellige typer inden for rekruttering; Detektiven, den relations-skabende, den der faciliterer de perfekte interviews, den hurtige sælger type. Hvilke af dem er egentlig de vigtigeste egenskaber i forhold til at være en rigtig god rekrutterings-konsulent. Eksternt eller internt.

Vi taler om de største bommerter de har lavet rekrutteringsmæssigt. Og så taler vi om hvorvidt det måske er blevet sværere at flytte folk. Og vi runder vigtigheden af kandidatoplevelsen. Og vær opmærksom på at ansøgningen  måske slet ikke læses mere!

Og så får du de to herrers bedste input til CV, ansøgning og jobsamtalen. Og her er får du lidt spændende baggrundsmusik, da vi optog i Hi-Fi klubben på Østerbro.

Tak til Krisian Bloch & Stefan Buus for at deltage. Og for at dele hvad de mener er et godt liv.

Hør afsnittet her: