Episode 121 Sommerføljeton om ledelse & dopaminafhængighed

Det her er Inspire Mondays Sommer føljeton.

I dag om ledelse og dopaminafhængighed. Det er ikke det næste ‘win’, den næste kunde, den næste anerkendelse, der gør at vi er en succes i en større lederrolle. 

Den adfærd, der får os ind i en lederrolle, er ikke den samme type adfærd som sikrer os en succes i rollen fremadrettet. Det handler om andre og ikke os selv, når vi får en større lederrolle. Og det kan være en udfordring for mange ledere. For hvordan skaber vi så motivation og mening fremadrettet? Både i vores karriere og i vores liv. Uden dopaminafhængighed.

Og så anbefaler jeg en genial podcast og bog som du kan inspireres af i din sommerferie.

Hver mandag over sommeren får du en mindre podcast episode om de centrale emner, som INSPIRE MONDAY handler om. Det er Helena Risager der er din vært hver mandag over sommeren, og du får de bedste input om hhv. LEDELSE, PSYKOLOGI OG SPIRITUALITET, som er de kategorier podcasten handler om essentielt. 

Lyt med lige her: