Episode 135 med Louise Lyngaa

Louise Lyngaa arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver for virksomheder. Vi skal høre om hendes drøm, der som barn var  at skrive skønlitteratur, som faktisk var hendes indgang til at arbejde med kommunikation.

Vi skal høre om hendes tid i Moskva, hvor hun boede i to år med sin familie, og om hvor seje de russiske kvinder er.

Og så taler vi også om, hvor seje kvinder generelt er, og hvor meget vi sagtens (som kvinder) sagtens kan tro mere på os selv.

Vi skal høre om Louises firma eller online univers for solo selvstændige, som Louise har med Tanja Hesselager. Projektet hedder soloceo. Her kan du finde viden og inspiration til livet som selvstændig.

Louise Langaa fortæller om hendes passion for kommunikation og hvorfor det er så vigtigt. Vi taler om, hvorfor det kan være svært for ledere at kommunikere klart fx. omkring virksomhedens strategi. Og vi skal høre mere om, hvad Louise mener, det er vigtigt man har fokus på som virksomhed omkring forandringsprocesser.

Vi taler om hvilken bearbejdning af information, der skal til før mennesker faktisk forstår og begynder at have en ændret adfærd. Det handler også med et fint ord om adfærdsdesign.

Og er mennesker virkelig bange for forandringer eller er det ikke sandt at vi er bange for forandringer? Louise udfordrer den gængse forestilling om at mange af os ikke ønsker forandringer og er bange for dem.

Hør podcasten her: