Episode 137 med Mads Wørmer, som er leder på Novo og tidligere arbejdet på slædepatruljen Sirius

I denne episode kan du møde Mads Wørmer, der i dag sidder som leder hos Novo i Bagsværd.

Mads har en baggrund fra forsvaret og også været i Kosovo i en fredsbevarende styrke. Han beslutter sidenhen at søge ind til slædepatruljen Sirius. Vi skal høre om slædepatruljens oprindelige mission, men patruljen har også andre opgaver, som også er at støtte forskning.

Du skal høre mange flere detaljer om, hvad man egentlig laver i Slædepatruljen Sirius, hvad er forskellen på sommer og vinter i Grønland og hvilken læring Mads Wørmer har fået. Og hvad er det mest kedelige ved at være afsted med Slædepatruljen? Og hvad med hundene? Hvordan håndterer man egentlig dem? Og så taler vi om, hvor vigtigt det er at have en grundig forventningsafstemning, når man er to personer afsted sammen helt tæt i flere uger.

I de seneste 3 år har Mads arbejdet som leder i en afdelingsleder rolle i den fabrik, der producerer insulin i Novo Nordisk, hvor han er afdelingsleder i en business support afdeling. Hans rolle er blandt andet at arbejde med at skabe forbedringer i produktionen.

Som leder har han fokus på de her værdier: at skabe tillid, at være positiv, spille hinanden gode, tage ejerskab og gøre det enkelt. Man skal kunne skabe følgeskab, og det handler virkelig meget om tillid. Og så skal man selv kunne leve op til de standarder, man sætter for andre.

Vi skal høre om forskellen ved at have medarbejdere i direkte reference og at arbejde i en ny rolle, hvor han er leder af ledere. Vi skal høre om Mads’ personlige refleksioner i livet, hans MBA og om hans ture til Norge med hans kæreste. Alt sammen elementer der giver mening i hans liv.