Episode 146 med Lykke Rix

Lykke Rix er underviser, facilitator og coach. Hun har igennem de sidste 15 år arbejdet hos Sofia Manning, og så har hun sit eget firma.

Nysgerrig på coaching? Få det det ultimative coaching redskab”Pre-framing”.

Du skal høre om Lykkes rejse som professionel underviser hos Sofia Manning og siden som coach og facilitator i sit eget firma. Hendes rejse er gået hen imod at leve fra sin inderside. Vi skal høre mere om, hvad det egentlig betyder for Lykke. og hvordan hun arbejder med det i sit firma.

Lyt til podcasten med Sofia Manning lige her 🎧

Som en rationelt styret person har Lykke lært at gå på besøg på sin egen inderside, og fundet hendes egen vej og hvor skal hun sige ja og nej. Og hun er meget nysgerrig på, hvordan man står i den ‘indre storm’ og lærer sit følelsesspektrum at kende. 

“Hvis du ikke skulle vide hvad det var du mærkede, hvem skulle så egentlig?” (Lykke Rix)

Hvis vi ikke kan mærke sorgen kan vi heller ikke mærke kærligheden. Hvis du ikke tør mærke skuffelsen kan du heller ikke mærke begejstringen. 

Og så tror Lykke at vi alle sammen sagtens kan mærke efter. Men vi har nok allesammen mest lyst til at mærke de ‘gode’ følelser. For de ‘svære’ følelser kan være svære at tackle. 

Er du nysgerrig på coaching så har Lykke virkelig mange dejlige input, som giver rigtig meget stof til eftertanke. Og så kan du høre om, hvorfor Lykke Rix også er blevet ret glad for terapien. 

Lykke har podcasten ‘Følsom’ og du kan læse mere om hendes online produkter på hendes hjemmeside. 

Find linket til Guy Hendricks’ bøger her.