Udtalelser om Coaching Forløb

“Helena has been my coach on a regular basis over the last couple of years. I’m an abstract thinker, and by using her I’ve been able to clear my mind, by processing the stuff that makes me run in circles, during my coaching sessions. This has been a brilliant solution, and have enabled me to speed up and be more concrete in my thoughts. I view Helena as my secondary brain, that really boost my business in a way where she helps me to crack any problem I’ve brought to the sessions with her.

If you are looking for a coach that can help you solve your problems yourself better and faster, then I can wholeheartedly recommend Helena. She is a joy to work with and one of the best investments that I have made.”

Nicolai Elberling, Risk Advisor

Elberling.uk

—————————————————————

“Jeg var netop blevet forfremmet til chef for en centraliseret afdeling med 18 medarbejdere. Frem til forfremmelsen havde jeg været specialist med et par medarbejdere tilknyttet i et mindre team. Jeg havde hverken erfaring med og ledelsesværktøjer til at stå i spidsen for en stor og central afdeling. Jeg havde blot min sunde fornuft og store interesse for mennesker og relationer. I erkendelse af at jeg havde behov for mere end blot sund fornuft, tog jeg derfor kontakt til Helena Risager med henblik på et coaching forløb, der vil kunne føre mig sikkert fra specialist til leder. Og den svære opgave lykkes Helena med.

I mit coaching forløb med Helena fik jeg konkrete, brugbare værktøjer og ledelsestilgange, som jeg kunne bruge med det samme til at håndtere situationer både med mine medarbejdere og i chefgruppen. Helena var hurtig og skarp til at sætte sig ind i min situation og udfordring, men også til at sætte sig ind situationer jeg havde med både medarbejdere og chefkolleger. Ved at bruge Helenas værktøjer og tilgange opnåede jeg mine ønskede resultater generelt og situationsbestemt. I dag er jeg stadigvæk leder og chef for en stor afdeling og nyder min rolle, ansvar og opgaver meget. Og det kan jeg takke Helenas coach forløb og værktøjer for.”

Stefan Rikard Brieghel, Chef for bladsalg, Marketing & CRM, Berlingske Media A/S

—————————————————————

“Da jeg første gang kom med mine overvejelser om at gøre noget helt andet karrieremæssigt og en  udfordring om at foretage valg, var jeg ikke helt i stand til at sætte ord på. Efter et coaching forløb hos Helena, har jeg ikke blot fået sat ord på udfordringen – jeg har også reflekteret, proflekteret, handlet og truffet de valg, der var en stor udfordring for 3 måneder siden.

Helena har undervejs stillet de spørgsmål, der har givet mig indsigt, sat udsagn på som et spejl, og bundet de sløjfer, der har givet ny erkendelse. Jeg har oplevet at give slip og samtidig meget høj grad af fremdrift, foranlediget af din fastholdelse. Helena har udfordret mig på mit potentiale til at yde mit bedste. Jeg glæder mig til at stå på tæer lang tid fremover.

“Tak for et fantastisk coaching forløb.”

Lykke Borup, Senior Konsulent

—————————————————————

Jeg er under mit coaching forløb hos Helena blevet mere skarp på, hvad jeg kan, vil og skal – og det er hjælper mig allerede i det daglige. Jeg har undervejs i forløbet haft flere øjenåbnere og har sat pris på et fortroligt og velreflekteret rum at tage problemstillinger op i. Jeg har følt, at det var mig og min ‘dagstilstand’, der satte dagsordenen, når vi mødtes, mens Helena har budt ind med rigtig gode refleksioner og været lyttende, samtidig med, at hun har ‘holdt mig på sporet’. Det har gjort mig tryg i forløbet.

Og lige til sidst – så har det været fantastisk at få opsummerende referater efter hver session. Det har gjort forløbet mere nærværende i en ellers travl hverdag.

Bine Nass, chef for Kundekommunikation hos Skandia

—————————————————————

“Helena har igennem vores forløb formået at fremprovokere mit sande jeg. Jeg har fundet mine sande livsværdier og styrker, hvilket i den grad har hjulpet mig til at komme tættere på min Purpose – og dermed også Purpose i min Business. Jeg har fundet ud af at min drømmeverden slet ikke så langt væk, som jeg gik og troede.

Efter flere intense sessioner sidder jeg nu med en plan for, hvordan og hvor jeg skal tage fat for at få nogle af de ting som virkeligt gør mig glad og har betydning for mig – integreret min hverdag.

Helena er meget lyttende og et utrolig interessant menneske. Hun er yderst “compassionate”, har stor indlevelsesevne, som gør hver eneste session meget behagelig og tryg. Hun forstår at trœkke de ting frem i ens personlighed og tankegang, som er så vigtige at få øje på – men som samtidig godt kan vœre svœrt at se selv. Og så er hun en person, som gerne vil se resultater, hvilket stemmer fint sammen med min personlighed samt mine forventninger.”

Jeg vil anbefale et coaching forløb med Helena til alle som føler sig lidt “lost” i deres arbejde eller måske bare føler at de har for lidt purpose i deres arbejde eller endog i deres liv.  Det er et oplevelses forløb hvor man bare ikke kan spilde tiden på nogen måde.”

Allan Tornsberg, Verdens mester i Latin amerikanske danse samt kendt som Latin ekspert på Vild Med Dans dommerpanel TV2, arbejder hos Tornsberg, New York

—————————————————————

“Tak for din gode og konstruktive indspark. Jeg kan mærke at du ved hvad du taler om, og du har gjort en stor forskel for mig i dag”

Anders Ibsen, Chefkonsulent, Nordea

—————————————————————

“Jeg er altid så glad og opløftet, når jeg er blevet coachet af Helena; det er noget, der rykker”

Janne Frausing

“Tak for skarpe spørgsmål til min coaching –  det har sat nogle spændende tanker igang”

Stine Rasmussen – partner

“Mine mål blev virkelige. Helena så hele mig og det gav mening og retning på alle planer.”

Sebastian Lindholm

—————————————————————

UDTALELSER FRA WORKSHOP:


”Hvis du har problemer med at finde balancen i dit liv, og evt. er usikker på retningen og dit livsformål vil en workshop hos Helena helt sikkert sætte nogen rigtig gode og interessante tanker igang, som kan bruges til at finde den personlige retning man er skabt til at tage”

Mads Brandt, Supply Chain Manager, Dako

“Inspirerende. Det bedste var, at vi fik konkrete værktøjer til et ‘flyvsk’ emne”

Mette Thrane HR Partner

“Inspirerende og rigtig godt. God foredragsholder. Øvelserne var rigtig gode med god tid til refleksion. Jeg fik en Aha-oplevelse”

Mai Pham, Partner i Kommunikationsbureau

“Rigtig inspirerende – giver helt klart anledning til at tænke en masse tanker. Var på forhånd lidt spændt på hvor psykologisk og svævende det ville blive. Dette blev gjort fuldstændig til skamme, da indholdet var ret konkret.  God balance mellem introduktion, øvelser og opsamling”.

Jesper Rechter Christensen, Økonomichef

Tak for inspiration. Fantastisk.

Tulla Dalsgaard

Det har været yderst inspirerende og lærerigt og har absolut givet stof til eftertanke.

Robert Juul

“Workshoppen var god og jeg fik det ud af det, som jeg håbede på. Godt med spørgsmål i dybden og at reflektere over hvad man passer bedst til, og hvilken vej man skal gå”

Marianne Giske, Ejer Slank og Sund Aps

—————————————————————

Sagt om Helena som underviser:

Professionel

Kompetent

Meget struktureret

Rigtig dygtig og behagelig

Høj autoritet

God til at forklare