Episode 000 Inspire Monday

Velkommen til Podcasten Inspire Monday ! Fedt du er kommet hertil.

Jeg har igennem mange år haft utrolig mange forskellige interessser, som strækker sig over ledelse, psykologi – og også spiritualitet og de eksistentielle perspektiver. Emner, som jeg nu kombinerer i den her podcast.

Hør hvad du kan forvente at høre om i Inspire Monday, mere om emnerne og mine gæster og selvfølgelig mere om din vært – Helena Risager.

Inspire Monday handler om ledelse, psykologi, iværksætteri og spiritualitet, og jeg vil sammen med mine gæster, der alle har succes inden for hver deres område, udforske emnerne med hver deres personlige historie som baggrund.

Kort intro til dig der er nysgerrig på at høre mere om podcasten og dens indhold for at vide mere om, hvad du kan forvente.