Episode 064: “Prøv at forestille dig at gå i graven og fortryde, at man ikke var lidt mere vild”

“Prøv at forestille dig at gå i graven og fortryde, at man ikke var lidt mere vild”.

I det her sidste afsnit med Frederik Nonnemann, som du kender fra Vild med Dans, og som har virkelig mange følgere på instagram taler vi om youtubere, at vælge det positive fremfor det negative, om ikke at fortryde noget når vi skal dø, og hvor glad man bliver af at danse

Vi taler også om at danse i vidunderlige Soulhouse (danse studie på Nørrebro i København), som får et kæmpe shout out !! og om, hvor meget federe det er at fokusere og nævne det vi vil, ønsker, ser, deler hos os selv og andre positivt frem for det negative … om at være sig selv, tage stilling til den vi er og leve fuldt. …elsker Frederiks guldkorn og stort tak til ham for at deltage.

3 del med Frederik Nonnemann som arbejder hos Gonzo Media og du finder Frederik på instagram.