Episode 018 m Maria Juhl

Maria Juhl der i dag arbejder som yogalærer, har et online livsstils-univers som du kan finde og følge her http://www.mariajuhl.com

Maria levede i mange år i sit hoved og i en ren tankeverden, men da hun mødte yogaen i 2001, fik hun en kæmpe aha-oplevelse af a begynde at lave yoga.

Hør hendes rejse fra et liv med stress til i dag at arbejde med sundhed & yoga.

“Når man er voksen skal man nok vågne og have det dårligt”

Maria Juli mener, at vores krop indeholder en stor visdom, som tankerne ikke på samme måde kan regne ud. Hun har fundet ud af at, livet behøver ikke at være hårdt, og hun behøver ikke at være i en modstand eller at være/blive i noget, hun ikke ønsker.

Hun arbejder i dag med Ayurveda, som er visdom og filosofi omkring livet: verden indeholder 5 elementer, 3 livsenergier / dosha’er.

De fleste af os har to af de følgende 3 livsenergier i os:

3 livsenergier / dosha’er: Skal forståes som sind, følelser og krop, og vi er alle præget af alle dosha’erne:

Vata: Dosha’ernes konge som er præget af elementerne luft & æter: Den kvalitet i os, den luftige kvalitet har at gøre med vores sind og følelser at gøre som er luftigt og subtil. Vi kan få ideer og bevægelserne inde i os at gøre. Måske mere kold og kuldskær og ubalancer relateret til kulde og tørhed. “Kreativ gøgler type”, siger Maria. Man kan sandsynligvis godt lide at være festen midtpunkt.

Pitta: Varme, men også nogen fællestræk med Vata, men mere varm og fyrig, temperament, udholdenhed, to-to lister og får gjort ting. Den fokuserede ledertype, den her vej vi skal og den negative side kan der være en vrede når man er i ubalance. Kæmper mentalitet og vindertype, som også ligger meget i vores vestlige kultur.

Kapha: Forbundet med jorden og vand. Den tunge struktur og har mere substans, jordnære typer og grundige typer. Kan lide at sove og skal vi i gang, men når de kommer i gang så kører de længere på literen – der ligger en sejhed i den her type. Sindsmæssigt er der en tålmodighed & accept. Typerne, der har en tendens til at sige: “Det skal nok gå”, og ikke nødvendigvis dem der er tiltrukket af selvudvikling.va

Maria Juhl er uddannet af blandt andet Deepak Chopra som er et kæmpe verdens navn, som blandt andet arbejder sammen med Oprah.

Og så taler vi om livsformål, livsvej og beslutninger.

Meld dig ind i Marias FB gruppe MER LIVSENERGI her: https://www.facebook.com/groups/1367370566627522/
Følg Maria på instagram: